Politika zasebnosti na Eviras.net

Na Eviras.net smo 100 % osredotočeni na zaščito vaše zasebnosti. Zavedamo se, da so informacije, ki nam jih posredujete, osebne narave in to tudi spoštujemo. Zagotavljamo, da v nobenem primeru, razen v primerih, kaznjivih dejanj ali v primeru, da bodo podane utemeljene zahteve predstavnikov republike slovenije ne bomo posredovali vaših osebnih podatkov tretjim osebam.

Zahvaljujemo se vam za vaš obisk na Eviras.net in upamo, da boste našli na tem spletnem mestu obilo koristnih in poučnih vsebin.

Z veseljem smo napisali tole besedilo, ki vsebuje podrobnosti, kako zbiramo in kaj počnemo z osebnimi podatki, ki jih posredujete naši spletni strani.

 

Obseg tega dokumenta

 

Ta dokument se nanaša na vse informacije, zbrane s strani Eviras.net , in se ne nanaša na informacije, zbrane na straneh tretjih oseb.

 

Informacije, ki jih zbiramo:

 

Zbiramo samo tiste informacije, ki nam jih prostovoljno posredujete na raznih vprašalnikih, prijavnih obrazcih, anketah ali podatke, ki nam jih posredujete, ki so potrebni za kreiranje uporabniškega računa na vašo zahtevo v kolikor vam je taka storitev ponujena.

Naše spletno mesto ne uporablja nobenih metod, s katerimi bi vas lahko avtomatsko osebno identificirali, zato ste lahko popolnoma sproščeni, ko surfate po spletnem mestu. Prav tako ne uporabljamo drugih storitev, ki spremljajo obiskanost spletnega mesta, pač pa vsa programska oprema vključno s statistikami teče na istem strežniškem sistemu kot je postavljeno spletno mesto. S tem želimo preprečiti, da bi kdorkoli nepooblaščeno dostopal do vaših podatkov ali statistiko neutemeljeno razširjal dalje.

Do statistike ima dostop le skrbnik sistema, administratorji in drugi registrirani uporabniki do statistike ne morejo dostopati.

Samodejna registracija in ustvarjanje uporabniških računov, nista dovoljena in sta zato onemogočena, s tem poskrbimo, da ne prihaja do kakršne koli zlorabe vaših podatkov. Le ,če se vi tako odločite, nam lahko posredujete vaše kontaktne informacije (npr. vaše ime, datum rojstva, kraj, spol in email naslov).

Elektronske naslove uporabljamo predvsem za obveščanje uporabnikov o bistvenih spremembah na spletnem mestu in pri komunikaciji z uporabniki v okviru storitev, ki jih izvajamo.

Zavezujemo se, da ne bomo podatkov posredovali nikomur za komercialne namene in tudi ne bomo pošiljali neželjene pošte tretjih uporabnikov, občasno pa obstaja možnost, da boste prejeli reklamno sporočilo podjetja Eviras, ki bo predstavljalo ugodnost za storitev, ki jo podjetje Eviras izvaja ali jo bo izvajalo.

V naših poštnih seznamih uporabljamo samodejni način prijave in odjave, kar pomeni, da se lahko vsak kadar želi prijavi na naš poštni seznam, obrazec za prijavo je na vstopni strani, prav tako je vsakemu elektronskemu sporočilu pripeta informacija, ki nedvoumno identificira pošiljatelja. Prav tako je vsakemu elektronskemu sporočilu pripeta tudi povezava in v primeru, da naših sporočil ne želite več prejemati kliknete nanjo in s tem boste nepreklicno odjavljeni iz naših e poštnih seznamov.

Vedno imate pravico zahtevati informacijo, katere vaše podatke uporabljamo, svoje podatke spremeniti ali zahtevati, da jih odstranimo iz naše podatkovne baze. Takšno zahtevo lahko pošljete na info@eviras.net

 

Če se med obiskom spletnega mesta odločite kupiti storitev ali izdelek, ste za namen plačila dolžni razkriti svojo pravo identiteto, ki bo uporabljena le za namen plačila. Vašo identiteto lahko pridobimo tako, da vas zanjo zaprosimo ali pa podatke pridobimo samodejno iz plačilnega naloga UPN, ki ga boste posredovali ponudniku plačilnih storitev za izvedbo plačila naših storitev.

 

Poleg opisanega, si pridržujemo pravico zbiranja tudi drugih informacij, ki so manj občutljive, kot npr. koliko ogledov je neka stran prejela, katere strani na spletnem mestu so najbolj obiskane in koliko časa se povprečen uporabnik zadržuje na posamezni strani. Ti podatki bodo uporabljeni, da uporabnikom spletnega mesta ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo. Tudi teh podatkov ne bomo delili z nikomer, bodo pa namenjeni za statistično obdelavo, da ugotovimo zanimanje za naše storitve.

Podjetje Eviras se ukvarja z elektronskim poslovanjem, e računovodstvom, zato pripisujemo izjemno pomembnost vsakemu podatku in za vsak podatek tudi ustrezno poskrbimo, da je zavarovan in da je onemogočena kakršna koli zloraba. Edina oseba, ki ima vpogled v osebne podatke strank je lastnik in ustanovitelj podjetja Eviras.

 

Radeče, veljavno od 1.3.2016.