Možnosti zaslužka

V podjetju Eviras že vrsto let radi opravljamo svoje delo. In, ker delo opravljamo radi ga opravljamo tudi dobro.

Nudimo vrhunske računovodske storitve, med tem, ko konkurenca še le razmišlja o digitalizaciji je digitalizacija del našega vsakdana. Tako vam omogočamo, da imate 100% vpogled v svoje poslovanje, določene stvari kot je npr vnašanje vaših izdanih računov lahko opravljate sami. Ne pošiljamo papirnatih računov ampak zgolj elektronske in s tem skrbimo za nekoliko čistejše okolje in za ohranjanje gozdov. Ponujamo možnost elektronskega vročanja dokumentov v skladu z Zup in zakonom o elektronskih komunikacijah. Cenikov svojih storitev ne skrivamo, kot to počne konkurenca ampak jih imamo objavljene javno. Smo partnerji podjetja Saop D.o.o ponosni uporabniki sistema MiniMax ter podjetja ZZI d.o.o saj uporabljamo za izmenjavo dokumentov ZZI bizBox.

Vabimo vas, da se o naših kvalitetah sami prepričate.

V svoje delo in kvalitete smo trdno prepričani, zato smo se odločili, da vam, kot fizičnim osebam ponudimo možnost dodatnega zaslužka, nam pa dodatne rasti storitev z roko v roki.

Za sodelovanje v naši akciji priporočanja morate biti polnoletni, morate imeti svoj transakcijski račun oz račun, ki sprejema prilive, v celoti in povsem pravilno izpolniti obrazec v nadaljevanju, pristnost podatkov se bo preverjala.

Obrazec morate natisniti, izpolniti ter podpisati in ga poslati izključno po elektronski pošti kot prilogo na info@eviras.net

V priporočanju lahko sodelujete le, kot fizična oseba, ki priporoča, priporočeni pa je lahko le pravna oseba oz fizična oseba z dejavnostjo.

Za branje obrazca potrebujete bralnik pdf dokumentov (Adobe Reader).

Obrazec se nahaja na povezavi:

Obrazec za priporočilo