Stranke o nas

»Zdravo, Boštjan pri telefonu, kaj bo dobrega?«
Te besede so me pozdravile, ko sem na drugi strani telefona zaslišala Boštjanov glas. Ne morem mimo tega, saj vse kar sledi, temelji ravno na tem sproščenem odnosu, ki se ustvari ob prvem stiku z njim. Najina zgodba se je začela v decembru 2014 in zame je bila to zanimiva izkušnja, ki še vedno traja. Skozi pogovor in hojo vštric, sem dobila o njem in podjetju, ki ga predstavlja zelo jasno mnenje. Pa, da bo lažje … Predstavljajte si belo steno, na mizi pa čakata čopič in paleta barv, potem pa pride Boštjan in začne nanašati barve na steno; ne ve sicer kakšne so in kako »naj bi se pravilno zlivale«, vendar naredi to po svojem lastnem občutku in presoji. Kakšna je zelo močna kombinacija, kakšna je malo manj, nekje je morda samo en odtenek, nekje ostaja belina … vendar na koncu, po vsem tem trudu, izpopolnjevanju in sledenju občutkom nastane smisel in vsakdo lahko to z lahkoto tudi vidi. Kaj hočem povedati? Te barve so vrline Boštjana, ki jih je razvil in jih še razvija, ter jih lahko vsakomur ponudi. In kar je najpomembnejše, vsak bo vedel, da je res dobil najboljše kar se da najti. Znanje in strokovnost, odkrit pogovor in potrpežljivost, to so lastnosti, ki jih ni povsod, pa čeprav najdemo ogromno podjetji s podobnimi registriranimi dejavnostmi. Na koncu pa sledi zavedanje, da ne glede na to kakšno kombinacijo barv si dobil, veš, da je zate najboljša, ker ti jo je naslikal Boštjan. In temu pravim jaz Zaupanje, to pa je največja vez, ki jo v poslovnem svetu človek upravičeno pričakuje od svojega poslovnega partnerja. Vse je enkrat prvič, naj bo tudi za vas, pri Boštjanu!
Klavdija

KANISTO, Kavšek Nina, s.p.
Zagrad 4
1433 Radeče

PRIPOROČILO IN MNENJE

S podjetjem Eviras, Boštjan Štefanič, s.p., sodelujem dobro leto dni in v tem času sem spoznala, da računovodstvo zahteva doslednost in korektnost.
Lahko zagotovim, po lastnih izkušnjah, da podjetje Eviras posluje s pravilnim odnosom, tako do strank kot do sodelavcev. V tem času sem se prepričala, da je imeti dober računovodski servis pogoj za dobro, sprotno delo, ki je v skladu z zakonodajo.

S poslovanjem podjetja Eviras sem zelo zadovoljna, saj svoje dolžnosti opravlja korektno, pošteno in ažurno.

Podjetju Eviras želim uspešno poslovanje v prihodnosti, z željo nadaljnega sodelovanja.

Kanisto, s.p.
Kavšek Nina

Podjetje, ki se trudi uspeti skupaj z vami. Profesionalen odnos, razumevanje težav strank, konkurenčna cena in prijetna presenečenja ob korektnem obojestranskem sodelovanju. Enostavno in učinkovito!

Osmi Bit, Informacijski sistemi, Aleksander Titovšek, s.p.

Pri poslovanju z Eviras me je presenetila njihova odzivnost in angažiranost. Zame kot laika na področju računovodstva je zelo pomembno, da sem o postopkih transparentno obveščena. Pri Eviras sem dobila prav to – na razumljiv način so mi pojasnili potrebne postopke in me o vsem ažurno obveščajo. Hkrati pa so prevzeli obveznosti, ki bi me bremenile in jih opravljajo zame, tako da se jaz lahko v miru posvečam svojemu delu. Zelo sem zadovoljna, da sem se odločila zanje.

Psihoterapija in psihološko svetovanje, dr. Tjaša Maksimiljana Kos s.p.